Isolering

Isolering af hulmur og loft

​Øg husets værdi med den rette efterisolering

Kunne du tænke dig at øge husets værdi, samtidig med at du får et bedre indeklima? Så kan det godt betale sig at undersøge, om der er behov for mere isolering. Ofte er en hulmursisolering eller en loftisolering et oplagt valg, og hos Tømrerfirmaet Henrik P. Kappel hjælper vi dig gerne med at sikre et professionelt resultat.

Vi tilbyder forskellige former for isolering for private husejere og erhvervskunder i blandt andet Struer, Holstebro, Lemvig og omegn.

Vi tilbyder hulmursisolering og loftisolering med Isover​

Når vi isolerer, så benytter vi os hovedsageligt af Isover. Det gælder, uanset om vi skal isolere hulmuren eller loftet, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er Isover isolering et rigtigt effektivt materiale, og derudover er det det produkt, som vi har den bedste erfaring med. Vi kan dog også godt isolere med andre materialer, hvis du har et særligt ønske om det.

Med den rette isolering kan du blandt andet:

  • Øge husets værdi
  • ​Undgå utætheder, revner og andre skader
  • ​Få et bedre indeklima

Derfor skal du lade os udføre dit isoleringsarbejde

Vores virksomhed har eksisteret i mere end 40 år, og vi er omfattet af en garantiordning, hvorfor du kan være helt tryg ved at lade os udføre dit isoleringsarbejde. Vi varetager både store og små opgaver for vores kunder, og uanset opgavens størrelse og karakter sikrer vi altid en god og personlig service.

Vi arbejder løsningsorienteret, og vi har et stort fokus på at sikre dig den helt rigtige løsning. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på den indledende sparring, så vi sammen kan sikre os, at du får den rette loft- eller hulmursisolering.

Herudover kan du altid forvente, at vi kommer og udfører vores arbejde til den aftalte tid.

Hvad koster isolering?

Vores priser på isolering afhænger blandt andet af, om du ønsker at få foretaget en hulmursisolering eller en loftisolering, og hvor mange mm isolering du har behov for. Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtige pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 24 67 59 79 eller send en mail til hpkappel@gmail.com.
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.