Profil

Tømrerarbejde ​i høj kvalitet

​Vi klarer alle tømreropgaver

Tømrerfirmaet Henrik P. Kappel har eksisteret i over 40 år – tidligere under navnet Svend Erik Mouritsen. I Januar 2009 overtog Henrik P. Kappel firmaet, og driver det den dag i dag efter samme ånd. Det er med fokus på kunden, det gode håndværk og efter tesen at et ord er et ord. Vi løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde ksaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Mangler huset en tilbygning, solterasse, eller et nyt køkken?

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet, trækker det fra vinduet eller kunne i godt tænke jer mere plads?

​Vi står klar til at hjælpe dig, hvis dit hus trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd.

Kontakt os for flere informationer om priser og vilkår.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 24 67 59 79 eller send en mail til hpkappel@gmail.com.
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.