Tagrenovering

Tagrenovering udføres af eksperter med over 40 års erfaring​

Skal du have lagt et nyt tag på dit hus eller din erhvervsbygning, eller trænger taget i stedet for til en tagrenovering? Så står vi hos Tømrerfirmaet Henrik P. Kappel klar til at hjælpe dig. Vi udfører forskellige former for tagarbejde til attraktive priser for private såvel som erhverv i bl.a. Struer, Lemvig, Holstebro og omegn.

​Vi har over 40 års erfaring med tagrenovering, og vi kan løse både store som små opgaver. Vi er omfattet af en garantiordning, så du kan være sikker på at få udført holdbart og professionelt tagarbejde, uanset om du skal have lagt et helt nyt tag, eller om du skal have foretaget en tagreparation.

​Professionelt udført tagarbejde kan øge husets værdi

Der er mange fordele ved at lade en professionel fagmand stå for dit tagarbejde. Ved at vælge os har du nemlig mulighed for at øge husets værdi. Det skyldes bl.a., at tagarbejdet bliver udført 100% efter reglerne, og samtidig kan du undgå utætheder, revner og andre skader på taget.

Mange ved, at tagarbejdet på et hus er en stor økonomisk post, og derfor ønsker mange potentielle boligkøbere, at der allerede er foretaget en tagrenovering eller lagt et nyt tag, inden de overtager huset i forbindelse med et huskøb. Din bolig kan derfor stige i værdi, hvis du får et nyt tag, der kan holde i rigtig mange år ud i fremtiden, og potentielle købere skal dermed ikke bekymre sig om omkostninger på tagrenovering i de næste mange år.​

Samtidig giver et tæt tag et bedre indeklima, da kold luft udefra ikke vil komme ind i boligen, og det kan derudover også give dig store besparelser på dine varmeregninger.

​Fordelene ved at vælge os til din tagrenovering

Vælger du at lade os stå for din renovering af tag, kan du være sikker på at få en løsningsorienteret håndværker, der står klar med rådgivning og sparring.

Derudover får du:

  • En konkurrencedygtig pris
  • En håndværker der kommer til tiden
  • God og personlig kundeservice

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på reparation af tag

Ring og indhent et tilbud på tagrenovering eller et nyt tag på telefon (+45) 24 67 59 79 eller skriv til vores e-mail hpkappel@gmail.com. Vi ser frem til at hjælpe dig med tagrenovering eller andet tagarbejde.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 24 67 59 79 eller send en mail til hpkappel@gmail.com.
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.