Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer fra kælder til kvist

Hos Tømrerfirmaet Henrik P. Kappel i Struer tilbyder vi levering og udskiftning af vinduer for kunder i blandt andet Lemvig, Holstebro og omegn. Vi udskifter også udvendige og indvendige døre. Vi har et stort udvalg af elementer, som du kan vælge imellem ved udskiftning af vinduer og døre.

​Vi tilbyder renovering og montering af vinduer

Vi reparerer og renoverer gerne vindueselementer, men i de fleste tilfælde kan det bedre svare sig med en total udskiftning af vinduer.

Der kan naturligvis være brug for mindre vedligeholdelse og småreparationer af vinduerne, og der kan være tale om unikke vinduer i ældre huse, som er bevaringsværdige.

​De er profitabelt for varmeøkonomien og indeklimaet med tætte og moderne energiruder, som holder varme inde og kulde ude.

​De fleste vælger aluminium udvendigt og træ indvendigt ved nye vinduer, eftersom de har minimal vedligeholdelse, men der kan være gode grunde til at vælge træ udvendigt.

Vi benytter færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter, og det er altid i de bedste materialer. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor kunderne i samråd med os finder den bedste løsning.

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på vinduesudskiftning afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og om der fx er tale om vinduer efter mål.

Ønsker du en konkret pris på udskiftning af vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker en drøftelse af de mange forskellige muligheder inden for renovering og udskiftning.

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse og drøftelse, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder bl.a. også isolering i form af hulmursisolering og loftisolering. Du kan ringe til os på telefon (+45) 24 67 59 79, eller du kan skrive til os på e-mail hpkappel@gmail.com.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 24 67 59 79 eller send en mail til hpkappel@gmail.com.
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.