Kontakt os på mail​

hpkappel@gmail.com​

Kontakt ​os på tlf.

​​​​​24 67 59 79​​​​​

​Vi er medlem af

Tømrerarbejde
​i
høj kvalitet

til en god pris

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  24 67 59 79​​​

Udskiftning af vinduer fra kælder til kvist

Hos Tømrerfirmaet Henrik P. Kappel i Struer nær Lemvig og Holstebro tilbyder vi levering og udskiftning af vinduer. Vi udskifter også udvendige og indvendige døre. Vi har et stort udvalg af elementer, som du kan vælge imellem ved udskiftning af vinduer og døre.

Vi tilbyder renovering og udskiftning af vinduer

​Vi reparerer og renoverer gerne vindueselementer, men i de fleste tilfælde kan det bedre svare sig med en total udskiftning af vinduer. 

Der kan naturligvis være brug for mindre vedligeholdelse og småreparationer af vinduerne, og der kan være tale om unikke vinduer i ældre huse, som er bevaringsværdige.

De er profitabelt for varmeøkonomien og indeklimaet med tætte og moderne energiruder, som holder varme inde og kulde ude.

De fleste vælger aluminium udvendigt og træ indvendigt ved udskiftning af vinduer, eftersom de har minimal vedligeholdelse, men der kan være gode grunde til at vælge træ udvendigt.

Vi benytter færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter, og det er altid i de bedste materialer. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor kunderne i samråd med os finder den bedste løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en drøftelse af dine mange muligheder for renovering eller udskiftning af vinduer og døre. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse og drøftelse, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 24 67 59 79, eller du kan skrive til os på hpkappel@gmail.com.

Få et uforpligtende og 

gratis tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Find inspiration her